mandag den 27. maj 2013

Hår <3

Mit hår inden jeg skulle til barnedåb igår. Synes selv at det blev rigtig fint :-)

Nyt armbånd .

Er så heldig at være i en tøj butik fortiden. Og i sidste uge kom der en sælger i butikken fra Cat og Co og de havde dette armbånd som jeg bare måtte eje :-)

Ny 14k guld ring <3

Er så heldig at ha fået en ring af min kæreste som jeg har ønsket mig. Og guldsmeden havde 50% på alt guld og det jo li hvad jeg godt kan li :D

lørdag den 4. maj 2013

Modeshow i jbyj fashion i Asnæs .

Har helt glemt og fortælle om at jeg har været til modeshow i onsdags sammen med to veninder. Vi kom 1time og 15mim før det startede og alligevel måtte vi stå i kø. Men heldigvis kom vi til at sidde på anden række :-) Der var rigtig meget lækkert tøj . Fik købt en bluse kjole . Den som jeg har sat billed ind af :-)

Sommer og sol og nye sandaler <3

Ihh, hvor er det skønt endelig med godt vejr. Sidder på min mors terrasse og nyder varmen. Og igår i min postkasse lå mine nye fine sandaler som nu er kommet i brug :-)



fredag den 5. april 2013

Shopping :-)

Idag stod den på shopping :-) Skulle ud og kigge efter en kjole eller noget festligt tøj i hvert fald. For er inviteret til konfirmation her sidst i denne her måned. Hos nogle jeg faktisk aldrig har mødt. Det er kærestens's venners datter. Så det glæder jeg mig til :-) men tøj dilemma har jeg . Hehe .. På min shoppings tur endte jeg desværre ikke med at finde noget jeg kunne bruge til konfirmationen . Men fandt en almindelig bluse i en RIGTIG flot farve :) som i da lige får et billed af. Desværre ser farven ik li så flot ud som rigtigt på billedet .. Men shopping turen endte med en aftale om en ny shopping tur med kærestens pap mor snart :-) i en anden by :-)

lørdag den 30. marts 2013

Skøn lørdag <3

Kæresten og jeg startede dagen i Ringsted hvor vi kiggede på butikker. Vi synes det var ret skuffende. Så vi kørte videre til Ros Torv. Rigtig dejlig tur . Dog alt for mange mennesker. Nu folk lige har fået løn. Men fik kigget i en ny butik som er åbnet på Ros Torv som der hedder Pamperin. Den havde jeg glædet mig til at kigge i nu hvor jeg har fuldt deres side på facebook og set deres tøj derinde. Synes også noget af tøjet var flot men der stod ik størrelser i tøjet det synes jeg var irriterrende :-/ ! Ellers sluttede vi dagen af med at bage pandekager og tage over til min mor og spise dem :-) nu står den på tv indtil jeg falder i søvn :-) godnat til alle jer derude :-)